Код: 6962756 Flash Drive Goodram UNO3 32GB

  • Артикул: UNO3-0320S0R11
  • Об'єм: 32 ГБ
  • Інтерфейс: USB 3.2

Гарантія: 5 років

USB UNO3 – це не просто носій інформації, це справжнє поєднання елегантності, витонченості, практичності та довговічності. Ідеальне рішення для тих, хто цінує не лише зручність і універсальність, але й оригінальний дизайн носія. 

Довговічність і безпека ваших даних
Металевий корпус гарантує не лише елегантний зовнішній вигляд, але й виняткову стійкість до будь-яких механічних пошкоджень. Додатковий захист забезпечує технологія COP (Chip on Board), що гарантує не лише водонепроникність, але й ударостійкість. Завдяки цьому USB UNO буде відмінно працювати навіть у найсуворіших зовнішніх умовах.

Флеш-накопичувач UNO3 доступний у п’яти різних варіантах ємності – від 16 до 256 ГБ. Завдяки використанню високоякісних компонентів він досягає швидкості читання 60 МБ/с і швидкості запису до 20 МБ/с. Це означає не лише швидку передачу даних, але й високу продуктивність, що, у свою чергу, означає комфортне та ефективне використання.

Довічна гарантія
Піклуючись про найвищу якість нашої продукції, ми пропонуємо довічну гарантію на USB UNO 3.2 gen.1. Для нас це не лише зобов’язання, а й підтвердження впевненості в довговічності та надійності пропонованих рішень. Ми переконані, що наша продукція виправдає очікування навіть найвибагливіших клієнтів, що ще більше підкреслюється нашою відповідальністю на кожному етапі виробництва.

Тип корпусу

Моноблок

Об'єм пам'яті

32 ГБ

Інтерфейс

USB 3.2

Швидкість зчитування

До 60 МБ/с

Швидкість запису

До 20 МБ/с

Матеріал корпусу

Сталь

Розміри, мм

38 x 12.5 x 4.7

Вага, г

4.5

Колір

Сірий