Код: 7031264 Гарнітура Logitech Zone 305 Wireless Headset Black BT DIRECT (981-001458)

  • Артикул: 981-001458
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • Тип конструкції: Повнорозмірні
  • Інтерфейс: Bluetooth, USB-C

Гарантія: 2 роки

Сертифікована для бізнесу: Zone 305 проходить сертифікацію для роботи з Microsoft Teams через вбудований Bluetooth без донгла. Також сертифікована для Microsoft Teams, Zoom, Google Meet і Google Voice з приймачем plug-and-play.

Чути вас чітко: Ваш голос вловлюється двома мікрофонами з функцією шумозаглушення на подовженій штанзі, а потім покращується за допомогою нашого спеціально розробленого алгоритму придушення шуму.

Чудовий звук: Вбудовані 30-міліметрові динамічні аудіодинаміки забезпечують чудову якість звуку для дзвінків і не тільки.

Надлегкий: Вагою всього 122 грами, Zone 305 зручно сидить на голові завдяки м'якому наголов'ю та амбушюрам, тому ви можете носити її цілий день.

Свобода бездротового зв'язку: Підключення через USB-приймач або Bluetooth® з радіусом дії до 30 метрів Отримайте до 20 годин безперервної роботи від акумулятора для безперервних дзвінків. Вибір, який вам сподобається: Виготовлена на 55% з переробленого пластику. Змінні амбушури подовжують термін служби гарнітури.

Віддалене керування: Logitech Sync дає змогу ІТ-адміністраторам постійно оновлювати програмне забезпечення та мікропрограми пристроїв і віддалено усувати несправності.

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротове

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

30 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

96 дБ

Частотний діапазон

50 - 20 КГц

Опір

32 Ом

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Рухоме

Частотний діапазон мікрофона

100 Гц - 7 кГц

Підключення
Інтерфейс

Bluetooth

Довжина дроту

1 м

Радіус дії

30 м

Додаткові можливості

Час роботи від акумулятора (у режимі розмови): До 16 годин (Час роботи від акумулятора може змінюватися залежно від користувача та умов роботи.)

Час роботи від акумулятора (час прослуховування): До 20 годин (Час роботи акумулятора залежить від користувача та умов роботи.)

Версія Bluetooth: 5.3