Код: 7019630 Мультипіч Hisense HAF1800D

  • Артикул: 744031
  • Тип: Мультипіч (аерофритюрниця)
  • Об'єм чаші: 5.7 л
  • Кількість програм: 4

Гарантія: 2 роки

ПРОСМАЖУВАННЯ ПОВІТРЯМ, ВИПІКАННЯ, ЗАПІКАННЯ ТА РОЗІГРІВАННЯ

Нові функції, які вирізняють цю сучасну аерофритюрницю, — це попередньо встановлені програми для просмажування повітрям, випікання, запікання або розігрівання страв одним дотиком. Для випікання та запікання можна встановлювати нижчі температури, що дає змогу економити електроенергію. Випікання в аерофритюрниці також є геніальним способом отримати ідеально пухкі страви з хрусткою скоринкою та ніжною серединою. Керувати різними режимами та планами харчування вашої родини тепер ще простіше.

ПРОЗОРЕ ВІКОНЦЕ

Повністю контролюйте процес приготування через прозоре віконце та відстежуйте, чи не пересмажується їжа. Вам навіть не потрібно відкривати аерофритюрницю, щоб контролювати процес, що не призводить до втрат гарячого повітря та не порушує цикл приготування.

КОРИСНІША СМАЖЕНА ЇЖА

Смаження на гарячому повітрі без або з дуже малою кількістю олії — це найздоровіший спосіб смаження. Гаряче повітря циркулює зверху донизу й у зворотному напрямку, оптимально розподіляючи тепло. Для хрусткої скоринки та соковитої середини.

ЗАОЩАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Для смаження в аерофритюрниці не потрібне попереднє нагрівання. Це значно заощаджує кошти та час. Аерофритюрниці використовують набагато менше енергії, ніж духовки. За деякими даними, під час готування в аерофритюрниці використовується на 50% менше енергії, ніж під час випікання у звичайній духовці.

ПРОСТА У ВИКОРИСТАННІ

Аерофритюрниця — це універсальний кухонний прилад, що може просмажувати повітрям, запікати, випікати, смажити, підрум’янювати, висушувати та розігрівати їжу. Ця аерофритюрниця Hisense має зрозуміле ручне керування та дуже проста у використанні.

МЕТАЛЕВА ВНУТРІШНЯ ЧАСТИНА

Камера зроблена з високоякісного металу, що запобігає появі неприємного запаху пластику. Він безпечний і довговічний. Світло, нагрівач і вентилятор розміщені зверху та забезпечують ідеальне розподілення тепла. Завдяки металевій поверхні внутрішню частину легко чистити, і якщо це робити регулярно, єдиним запахом, що виходить з аерофритюрниці, буде аромат апетитних страв.

МОЖЛИВІСТЬ УВІМКНЕННЯ ТА ВИМКНЕННЯ СВІТЛА

Економте електроенергію, вмикаючи та вимикаючи світло всередині, і зробіть свій внесок у захист навколишнього середовища.

ВІД ПІКАНТНОГО ДО СОЛОДКОГО

Крім смаження, цю універсальну аерофритюрницю можна використовувати для випікання солодких десертів, як-от печиво, кекси, тістечка, торти або навіть для смаження різних горіхів.

Тип

Мультипічь (аерофрітюрніца)

Тип керування

Сенсорне

Механічне

Дисплей

Є

Потужність, Вт

1850

Обсяг чаші, л

5,7

Кількість програм, шт

4

Особливості

Робоча температура: 40 - 200 °С

Автовимкнення при завершенні процесу приготування

Звуковий сигнал про завершення роботи

Регулювання температури

Встановлення часу приготування

Фізичні параметри
Розміри, см

38.6 х 30.5 х 33.5

Вага, кг

7.1

Колір

Чорний