Код: 7008964 Смарт годинник Samsung Galaxy Watch FE (SM-R861NZKASEK) Black

  • Артикул: SM-R861NZKASEK
  • 1.2" (396 x 396) Super AMOLED
  • Exynos W920 (2 Core, 1.18 ГГц)
  • Сумісність: Android
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.3, Wi-Fi

Гарантія: 12 місяців

Galaxy Watch FE розроблені та покращені для того, щоб щодня допомагати вам у прагненні до здорового способу життя. З їх допомогою можна відстежувати понад 100 різних тренувань, аналізувати стан організму, встановлювати особисті фітнес-цілі та досягати їх. Розумний годинник надає дані про якість сну та стан серця. З Galaxy Watch FE ви станете кращою версією себе.

Будьте у відмінній фізичній формі з модним аксесуаром

Годинники пропонуються у двох нових кольорах: чорному та рожевому золоті – з оригінальними ремінцями, які легко поєднуються з будь-яким стилем: повсякденним, вуличним або спортивним.

*Наявність кольору може залежати від країни або постачальника. **Картинка створена з метою ілюстрації. Інтерфейс може відрізнятися.

Сапфірове скло: підвищена надійність

Екран Galaxy Watch FE виконаний із сапфірового скла, яке надає високу стійкість до подряпин і ударів. Смарт-годинник захищений від пилу та вологи, що робить його ідеальним супутником для повсякденного використання.

*Інтерфейс і функції можуть відрізнятися.

Одним рухом змініть ремінець

Досить натиснути на кнопку, щоб зняти старий і закріпити новий ремінець. Широкий вибір аксесуарів дасть змогу підібрати ідеальний варіант, який відповідає вашому настрою.

*Картинка створена з метою ілюстрації.

Надійний партнер у турботі про здоров'я

Підвищуйте свої спортивні результати за допомогою просунутого фітнес-трекінгу Galaxy Watch FE.

*Інтерфейс пристрою може відрізнятися.

Контролювати стан організму дуже просто

Відстежуйте показники здоров'я прямо з вашого зап'ястя і ставте реалістичні фітнес-цілі для повсякденного прогресу.

*Інтерфейс девайса може відрізнятися. **Не призначений для використання при виявленні хвороби, діагностиці або лікуванні. Призначений лише для оздоровлення та фітнесу.

Настав час підкорювати фітнес-вершини

Galaxy Watch FE – ваш персональний тренер, який відстежує прогрес, підбадьорює нагородами та мотивуючими повідомленнями, щоб ви не збилися зі шляху до своєї ідеальної форми.

*Картинка створена з метою ілюстрації. Інтерфейс гаджета може відрізнятися.

Фітнес-трекінг: контролюйте свій шлях до здоров'я

Galaxy Watch FE відстежує понад 100 видів тренувань, включно з йогою, плаванням і персональними вправами. Забули ввімкнути таймер? Не біда! Якщо ви бігаєте, гуляєте або їздите на велосипеді, годинник автоматично визначить і зафіксує вашу активність.

*Автоматичне визначення активності доступне для деяких тренувань.

Обновлений аналіз бігу

Функція допомагає спортсменам підвищувати ефективність тренувань і покращувати результати, а також надає рекомендації для запобігання травм, що сприяє досягненню нових персональних рекордів.

*Інтерфейс пристрою може відрізнятися.

Моніторинг серцевого ритму

Підберіть оптимальний темп і вдосконалюйте результати бігу за допомогою персоналізованої зони ЧСС, яка дозволяє встановлювати цілі, орієнтуючись на ваші фізичні можливості. По завершенні пробіжки вивчіть докладні дані та відстежуйте прогрес.

*Картинка створена з метою ілюстрації. Інтерфейс пристрою може відрізнятися.

Samsung Health на зап'ясті

Додаток Samsung Health на Galaxy Watch FE надає повну картину стану вашого здоров'я прямо на зап'ясті. Завдяки зручній функції ви можете відстежувати самопочуття, ставити нові цілі та досягати їх, зберігаючи активний і здоровий спосіб життя.

*Сумісні смартфони та доступні функції можуть відрізнятися залежно від країни, регіону, постачальника або пристрою.

Аналіз сну: як створити якісний відпочинок щоночі

Гарний сон – ключ до здоров'я та гармонії, а його ефективність починається з розуміння ваших нічних звичок. Galaxy Watch FE аналізує режим сну, щоб гарантувати повноцінний відпочинок, надаючи комфорт і безпеку щоночі.

*Потрібен додаток Samsung Health 6.24 або пізнішої версії. **Потрібне під'єднання Galaxy Watch FE до смартфона Samsung Galaxy з Android 11. ***Для використання функції Поради щодо сну потрібні дані про сон щонайменше за 7 днів, включно з 2 вихідними.

Моніторинг серця на вашому зап'ясті

Відчуйте впевненість і спокій із функцією моніторингу серця в Galaxy Watch FE. Вбудований PPG-датчик регулярно перевіряє ваш пульс і відразу ж повідомляє про його занадто високе або низьке значення. Якщо прилад виявляє відхилення, він запропонує виконати детальне ЕКГ-обстеження серцевого ритму, дозволяючи ефективно керувати ризиками для здоров'я.

*Екран Galaxy S23 Ultra - Dynamic AMOLED 2X з Vision Booster сертифікований VDE Germany за охоплення 100% мобільного колірного обсягу в діапазоні DCI-P3. Яскравість дисплея може досягати рівня 1750 nit, посилюючи контраст між світлими та темними фрагментами контенту для кращої якості. Коефіцієнт контрасту становить 3 000 000:1, що зробить ваш мобільний досвід незабутнім.

Функції безпеки для екстрених ситуацій

У разі падіння активується функція безпеки, яка негайно надсилає сигнал SOS. На екрані блокування ви одразу отримаєте доступ до медичної інформації, що допоможе екстреним службам швидше надати допомогу.

*Потрібно встановити останню версію Wear OS. **Функцію виявлення падіння необхідно активувати в додатку Samsung Galaxy Wearable на вашому смартфоні Samsung Galaxy для використання виявлення падіння на годиннику. ***Для екстреного виклику потрібне під'єднання до мережі або з'єднання зі смартфоном Samsung Galaxy.

Налаштуйте розумний годинник відповідно до вашого стилю

Індивідуалізуйте Galaxy Watch FE, щоб висловити свою унікальність. Оберіть із безлічі ремінців різних стилів і матеріалів, а також унікальних дисплеїв, щоб підкреслити свою неповторність.

*Картинка створена з метою ілюстрації. Інтерфейс пристрою може відрізнятися.

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.3

Діагональ дисплея

1.2"

Роздільна здатність дисплея

396 x 396 (Super AMOLED)

Сумісність з ОС

Android

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Час роботи

До 40 годин

Процесор

Exynos W920

Вбудована пам'ять

16 Гб

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Крокомір

Особливості

Акселерометр, барометр, датчик аналізу біоелектричного опору, електричний датчик серця, гіроскопічний датчик, геомагнітний датчик, датчик світла, оптичний датчик серцевого ритму

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Чорний

Колір ремінця

Чорний

Розміри, мм

39.3 x 40.4 x 9.8

Вага

26.6 г