Код: 7025026 Змінне лезо Philips QP624/50

  • Артикул: QP624/50
  • Тип: Змінне лезо

Гарантія: -

Унікальна* технологія OneBlade
Лезо Philips OneBlade має революційну технологію, яка розроблена для комфортного гоління, підстригання та підрівнювання щетини будь-якої довжини. Подвійна система захисту шкіри - ковзаюче покриття леза у поєднанні з заокругленими кінцями - забезпечує комфортне відчуття під час процедури та запобігає появі порізів і подразнення шкіри. Швидкий ріжучий блок робить 12 000 рухів на хвилину, тому гоління ефективне навіть на довгій щетині.

Підходить для усіх ручок OneBlade
Підходить для OneBlade (QP14xx, QP25xx, QP26xx, QP27xx, QP28xx) і OneBlade Pro (QP65xx, QP66xx)

Лезо, яке довго зберігає гостроту
Лезо з нержавіючої сталі має найвищу ефективність гоління протягом 4 місяців**, що дозволить вам підтримувати доглянутий вигляд весь цей час легко та комфортно. Коли на лезі з’явиться індикатор заміни, його продуктивність може бути знижена. Настав час замислитися про заміну леза для найкращого гоління.

Гребінець для тіла
Під’єднайте гребінець для тіла для легкого підстригання волосся до 3 мм у будь-якому напрямку

Захисна сітка для чутливих ділянок на тілі
Під’єднайте захисну сітку для додаткового захисту чутливих ділянок тіла

Гоління
Рухайтеся нвіть проти росту волосся і легко зголюйте волосся будь-якої довжини. Електростанок OneBlade не голить так близько до шкіри, як традиційна бритва. Мінімальна довжина гоління без насадок 0.1 мм

Двостороннє лезо
Електростанок Philips OneBlade повторює контури обличчя та тіла, забезпечуючи легке та комфортне гоління усіх ділянок. Створюйте краї та чіткі лінії, рухаючи двостороннє лезо в будь-якому напрямку.

Вологе та сухе гоління
Електростанок OneBlade водонепроникний, тому його легко мити просто під струменем води. За бажанням електростанок можна використовувати в душі з пінкою чи без неї. 

Особливості

Сумісність: OneBlade (QP14xx, QP25xx, QP26xx, QP27xx, QP28xx) і OneBlade Pro (QP65xx, QP66xx)