Код: 7022280 Тример Philips OneBlade Pro QP6506/15

  • Артикул: QP6506/15
  • Тип: Тример бороди та вусів
  • Кількість насадок: 1
  • Живлення: Від акумулятора

Гарантія: 2 роки

Унікальна** технологія OneBlade
Philips OneBlade має революційну технологію леза з подвійною системою захисту шкіри - ковзаючим покриттям у поєднанні з заокругленими кінцями, що запобігає появі порізів і подразненню шкіри. Швидкий ріжучий блок леза робить 12 000 рухів на хвилину, тому гоління ефективне навіть на довгій щетині.

Гоління без порізів і подразнень
Електростанок Philips OneBlade не голить так близько до шкіри, як традиційна бритва, – тому вашій шкірі комфортно. Мінімальна довжина гоління без насадок - 0.1 мм. Рухайтеся навіть проти росту волосся і легко зголюйте щетину на обличчі будь-якої довжини та товщини.

Підстригайте щетину та створюйте чітки контури
Підстригайте щетину до точної та бажаної довжини завдяки гребню 5-в-1 (від 1 до 5 мм, крок 1 мм). Довершіть свій образ чіткими контурами щетини за лічені секунди завдяки двосторонньому лезу.

Двостороннє лезо: для точності та контролю
Двостороннє лезо повторює контури обличчя, забезпечуючи легке та комфортне гоління. Можна рухатися у будь-якому напрямку та бачити кожен волосок, який ви зрізаєте під час гоління чи підстригання щетини.

Лезо, яке довго зберігає гостроту
Лезо з нержавіючої сталі має найвищу ефективність гоління протягом 4 місяців***, що дозволить вам підтримувати доглянутий вигляд весь цей час легко та комфортно. Коли на лезі з’явиться індикатор заміни, його продуктивність може бути знижена. Настав час замислитися про заміну леза для найкращого гоління.

Повністю водонепроникний
Електростанок Philips OneBlade повністю водонепроникний, тому його легко чистити: просто промийте пристрій під проточною водою із-під крана. Електростанок можна використовувати для вологого або сухого гоління і навіть під душем – як вам більше подобається. Обирайте самі: голитися з піною чи без неї.

Акумуляторна літій-іонна батарея на 90 хв
Li-ion акумулятор забезпечує 90 хвилин безперервної роботи після 1 години заряджання.

Індикатор батареї
Можна заряджати вдома або в дорозі, тому зручно використовувати будь-де, будь-коли. Трьохрівневий світлодіодний індикатор акумулятора сповістить про необхідність заряджання. 

Тип

Тример для бороди і вусів

Призначення

Для бороди і вусів

Кількість рівнів стрижки

5

Довжина стрижки, мм

1 - 5

Кількість насадок

1

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Волога очистка

Є

Особливості

Регульований гребінь «5 в 1»

Технологія повторення контурів

Ріжучий блок здійснює 12 000 рухів за хвилину

Індикатор батареї на 3 світлодіоди

Ковзне покриття та закруглені кінці захищають вашу шкіру

Подвійна система захисту

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

90 хвилин

Час зарядки акумулятора

60 хвилин

Розміри, см

20 х 13 х 6

Вага, г

360

Колір

Жовтий/Чорний