Код: 7025030 Зубна електрощітка Philips HX3673/14 Sonicare Black

  • Артикул: HX3673/14
  • Технологія чищення: Ультразвукова
  • Кількість режимів: 1
  • Кількість насадок: 1

Гарантія: 2 роки

 Наша унікальна технологія дає змогу чистити зуби ефективно та обережно

Потужні вібрації щетинок запускають мікробульбашки глибоко між зубами та вздовж лінії ясен для освіжаючого відчуття. Ви отримаєте два місяці чищення вручну всього за 2 хвилин.** 31000 рухів щітки за хвилину обережно чистять зуби, руйнують наліт і видаляють його для виняткової щоденної чистоти.

До 3 разів краще усунення нальоту у порівнянні зі звичайною зубною щіткою*
Клінічно доведено, що електрична зубна щітка Sonicare із вдосконаленою звуковою технологією видаляє втричі більше нальоту у порівнянні зі звичайною зубною щіткою*. Вона видаляє наліт із зубів та вздовж лінії ясен, водночас захищає ваші ясна.

Вбудований датчик тиску захищає зуби та ясна
Вбудований датчик тиску автоматично визначає ваш натиск, попереджає вас і автоматично зменшує вібрацію зубної щітки для захисту ясен. Зубна щітка подаватиме пульсуючий звук як нагадування для полегшення тиску. 7 з 10 людей вважають, що ця функція допомогла їм краще чистити зуби.

Оптимізуйте чищення за допомогою SmarTimer та QuadPacer
2-хвилинний SmarTimer та 30-секундний QuadPacer сприяють чищенню усіх ділянок рота протягом рекомендованого періоду часу для повноцінного чищення.

Завжди відомо, коли потрібно заміняти насадки для щітки
Із часом всі насадки для щітки зношуються, тому ви захочете стежити за своєю насадкою для забезпечення чудового чищення. Наша технологія BrushSync відстежує тривалість використання насадки для щітки та інтенсивність чищення. Нагадування про заміну BrushSync на ручці та короткий звуковий сигнал попереджає про необхідність заміни.

Легкий старт для полегшення переходу
Наша проста стартова програма дає можливість поступово та обережно нарощувати інтенсивність чищення впродовж перших 14 разів використання нової зубної щітки.

Тривалий ресурс батареї – 14 днів
Ресурс батареї становить 14 днів, тому повторне заряджання не потрібне довгий час.

Тепер подорожувати стало зручніше
Зубну щітку можна гігієнічно зберігати у нашому високоякісному дорожньому футлярі, а компактна зарядна платформа USB дозволяє підтримувати повний заряд у поїздках. Ви зможете регулярно користуватися пристроєм протягом двох тижнів після одного заряджання, а зарядна платформа дозволить подорожувати довше. 

Тип

Зубна щітка

Призначення

Для дорослих

Технологія чищення

Ультразвукова

Кількість рухів в хвилину

31000

Кількість режимів

1

Кількість насадок

1

Насадки

1 C1 ProResults standard

Таймер

Є

Особливості

Індикатор показує стан батареї

QuadPacer та SmarTimer

Ручка щітки вібрує, попереджаючи користувача про надмірний тиск

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

14 днів

Колір

Чорний