30 серпень 2024

Юг-Контракт запускає продаж телевізорів Philips, які отримали премію EISA AWARDS

Вже у вересні в асортименті Юг-Контракту з’являться три моделі телевізорів від бренду Philips, які перемогли в різних номінаціях цьогорічної премії Асоціації експертів у галузі візуалізації та звуку EISA AWARDS 2024-2025.

 

Юг-Контракт прагне завжди пропонувати своїм клієнтам найбільш вдалі зразки товарів, якість яких визнана й підтверджена провідними світовими експертами. Саме тому зовсім скоро на складі компанії з’явиться три телевізійні новинки від бренду Philips, що здобули нагороди EISA AWARDS 2024-2025.

Асоціація EISA була започаткована 1982 року, коли головні редактори п’яти європейських журналів про фото вперше зібралися разом, щоб вибрати «Найкращу фотокамеру року». Сьогодні ця організація об’єднує 55 спеціалізованих тематичних журналів з 29 країн і проводить щорічний Європейський конкурс EISA Awards, на якому визначаються найкращі товари в різних категоріях аудіо- та відеотехніки.

Цьогоріч в номінації «Найкращий вибір OLED ТВ 2024-2025» перемогу здобула модель Philips 55OLED819. Даний телевізор поєднує в собі найновішу панель OLED EX із підвищеною піковою яскравістю до 1300 кд/м2 і процесор Philips P5 AI 8. Максимальну реалістичну картинку створює активне тристороннє фонове підсвічування Ambilight, а за якість звуку відповідає акустична система 2.1 потужністю 70 Вт із вбудованим сабвуфером. Смарт-можливості телевізора реалізовані на платформі Google TV. Завдяки автоматичному перемиканню ігрових режимів, частоті оновлення до 144 Гц та покращеній передачі руху з технологією Gaming MEMC ця модель стане дуже вдалим вибором для геймерів.

 

Найкращим сімейним ТВ 2024-2025 було визнано телевізор Philips 65PML9009, відомий також як «The Xtra». Ця модель оснащується панеллю QD MiniLED, яка завдяки підсвічуванню міні-світлодіодами в комбінації із шаром квантових точок досягає пікової яскравості до 1000 кд/м2 й відображає розширену кольорову гаму із яскравими кольорами і високою деталізацією. Потужні параметри панелі опрацьовуються процесором Philips P5 7-го покоління, який створює чітке й деталізоване 4K HDR-зображення, що підсилюється тристороннім фоновим підсвічуванням Ambilight. За смарт-функції відповідає нова операційна система TITAN OS. Геймерські можливості представлені автоматичним ігровим режимом із низькою затримкою сигналу, VRR до 144 Гц та новим екранним ігровим меню. Якісне звукове супроводження реалізоване двосмуговою акустичною системою потужністю 40 Вт.

 

Звання найкращого домашнього кінотеатру OLED TV 2024-2025 отримала модель Philips 65OLED+959, що поєднує в собі найсучасніші рішення для преміальних телевізорів. Зображення обробляється найпотужнішим фірмовим подвійним процесором P5 AI Dual Engine з ШІ, що поєднаний з новою OLED-панеллю META 2.0 із піковою яскравістю до 3000 кд/м2. Звукові можливості реалізовані 5.1.2-канальною звуковою системою потужністю 102 Вт з підтримкою об’ємного звуку Dolby Atmos. Чудове 4K HDR-зображення вирізняється справжністю чорного кольору, яскравістю інших кольорів та найкращою у своєму класі глибиною HDR-діапазону. Технологія Ambilight Plus завдяки новій системі світлодіодів проєктує фонове підсвічування у двовимірному просторі і додає привабливості витонченому металевому дизайну телевізора. Смарт-можливості реалізовані на базі Google TV, а потужний ігровий досвід забезпечується автоматичним геймерським режимом з низькою затримкою сигналу, VRR до 144 Гц, Gaming MEMC та новим екранним ігровим меню.

Юг-Контракт вітає компанію Philips зі здобуттям одразу декількох премій на EISA AWARDS 2024-2025 та запрошує всіх поціновувачів найкращої телевізійної техніки до свого каталогу, адже переможне тріо телевізорів Philips вже зовсім скоро буде доступне для замовлення.